Spring naar de inhoud

De beste badkamer raambekleding:
Vocht én gluurbestendig

Een raam in de badkamer is ontzettend fijn! Het maakt je badkamer immers lekker licht. Bovendien is het voor het vochtgehalte goed om na het douchen een raam open te kunnen zetten. Ook kun je tijdens het badderen lekker naar buiten kijken. Minder prettig is het echter wanneer de overburen ook naar binnen kunnen kijken. Badkamers behoeven daarom meer privacy dan welke kamer ook. Badkamer raambekleding is de perfecte oplossing om het zicht van glurende buren te belemmeren. Maar welke raamdecoratie is de beste keuze in zo’n vochtige omgeving? Wij geven je de twee beste opties!

Badkamer jaloezieën van PVC

Houten jaloezieën zijn onwijs populair. Begrijpelijk, want ze bieden veel mogelijkheden qua privacy en lichtinval. Daarnaast passen ze in ieder interieur. Ga voor stoere zwarte of clean witte jaloezieën. Ook een natuurlijke houtkleur is een optie. Hiermee creëer je een warme uitstraling. Helaas is hout niet goed bestand tegen vocht. Daarom is houten raamdecoratie in de badkamer geen goed idee. Gelukkig is er een oplossing: houtlook jaloezieën. Deze jaloezieën zijn gemaakt van PVC. Dit materiaal is goed bestand tegen vuil en vocht. Ook is het makkelijk schoon te maken. PVC jaloezieën zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bovendien zijn ze aantrekkelijk geprijsd!

  • Veel privacy en lichtinval mogelijkheden
  • Bijna niet van echt te onderscheiden
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Voordelig t.o.v. echt hout

Aluminium jaloezieën in de badkamer

Ook aluminium jaloezieën zijn geschikt voor badkamers. Dit materiaal is namelijk goed bestand tegen vocht en makkelijk te reinigen. Evenals de de PVC variant bieden ze veel mogelijkheden qua privacy en lichtinval. Aluminium jaloezieën geven je interieur een stoere look. Dat maakt dit type raamdecoratie een uitstekende keuze voor moderne en industriële badkamers. Bovendien behoren aluminium jaloezieën tot één van de goedkoopste opties op het gebied van raamdecoratie. Ben je vooral op zoek naar goedkope raamdecoratie in de badkamer? Dan zijn aluminium jaloezieën de beste keuze.

  • Veel privacy en lichtinval mogelijkheden
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goedkoopste optie